
Am comprimat 34 de ani de libertate în două săptămâni.
Cu un mic hambar şi cinci vaci, un ieşean a reuşit să facă rai din propria ogradă! O singură bogăţie a moştenit de la părinţi: dragostea pentru pământ şi pentru animale.
Din dragostea unui om pentru grâne şi pentru pâine s-a scris, în urmă cu 25 de ani, povestea unei brutării.
De fiecare când spui Transilvania te gândeşti la lucuri diferite, deosebite şi parcă mai bune, mai gustoase.
După ani în care li s-a părut că alimentele de import sunt cele mai bune, românii se reorientează spre produsele ecologice, sută la sută locale.
A fost mare aglomeraţie în Piaţa Obor din Capitală de 1 Mai şi nu doar din cauza grătarelor care fumegau, pline de mici, sau a celor care-şi făceau cumpărăturile.
De la 09:00 la 12:00, Raluca Al-Haddad şi Daniel Osmanovici vor fi în direct de lângă grătarul cu mici şi de lângă tarabele din Piaţa Obor.
Laptele de măgăriţă este tot mai cumpărat de români.
În timp ce politicenii ţin discursuri meşteşugite de sprijin de la Bruxelles sau din Parlament, fermierii români duc lupte pentru supravieţuire.
Povestea începe cu un singur animal.
Inventată acum 41 de ani de o doamnă din Rădăuţi, ciorba rădăuţeană a câştigat un renume internaţional pentru gustul său unic.