SUSŢINEM ROMÂNIA - MĂNÂNCĂ ROMÂNEŞTI! Gustul dulcelui românesc

SUSŢINEM ROMÂNIA - MĂNÂNCĂ ROMÂNEŞTI! Gustul dulcelui românesc

Cât timp mai curge mierea românească, putem să ne considerăm norocoşi. E aur pentru sănătatea noastră, spun specialiştii. Este şi mândria unor fermieri de lângă Cluj care de trei generaţii se străduiesc să  îi înveţe si pe alţii cum sa mănânce româneşte.

Sătui de importurile masive sau de tonele de miere contrafăcuta, oamenii îi învaţă pe clienţi cum să deosebească mierea pură de cea artificiala. O lecţie a gustului autentic şi a dulcelui românesc vine acum de lângă dealurile Clujului. 

Gălbuie şi aromata , adorată atât de copii cât şi de adulti, mierea e unul din alimentele pe care le consumăm din primii ani de viaţă. În căutarea gustului perfect am găsit şi povestea perfectă care ne dă încrederea că, mâncând româneşti, preţuim şi ajutăm oamenii care schimbă lucrurile. 

Familia Kepes . Aceşti oameni au în ADN mierea, albina şi stupul. Încă din perioada primului război mondial,  familia lor, s-a ocupat cu producţia de miere. Astăzi i-am găsit la Bădeni , lângă Turda. Dar şi la magazinul familiei este cineva.
Azi a fost rândul domnului Kepes care a şi transformat pasiunea familiei într-o afacere puternică. Liniştea pe care ţi-o oferă natura şi banii pe care îi câştigi cu trudă s-au legat ca un fagure, încetul cu încetul. Lucrurile au început să capete contur în momentul în care clienţii au gustat şi au mizat pe produsele lor.  
Pe o piaţă aparent saturată, ca să îţi găseşti locul pe raft şi să îţi menţii statutul e nevoie să cauţi mereu reţeta perfectă. Adevărată provocare rămâne însă tot legătură cu clientul . Cum îl scoţi dintre rafturile ticsite de miere importată şi să îl atragi spre mierea autentică? 
 
Şi povestea merge mai departe pe tărâmul unde au găsit aurul albinelor si sănătatea. Familia Kepes visează să hrănească româneşte multe generaţii de acum încolo. 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt