
Cheia reducerii inflaţiei nu este la magazine şi în preţurile de la raft, soluţia este la Ministerul de Finanţe, dacă ar putea magazinele să reducă preţurile ca să vândă mai mult ar face-o, a declarat la Prima News deputatul PNL Dan Vîlceanu.
Crescătorii de vite se plâng că au ajuns să nu aibă aproape niciun adaos comercial, iar majoritatea lor vând sub preţul de producţie, la presiunea retailerilor, a declarat la Prima News Dacian Badea, membru al Asociaţiei Crescătorilor de Vite Hostein.ro.
Măsurile anunţate de noul Executiv pentru a rezolva problemele apărute din cauza inflaţiei mari sunt intervenţii cu „barosul şi cu cizma” în economie, care vor crea probleme mai târziu, a declarat la Prima News senatorul USR Paul Wiener.
România îşi va păstra clima temperat-continentală, dar ea va fi cu totul altfel decât ceea ce ştiam până acum, cu perioade mai lungi de căldură mare şi cu precipitaţii în cantităţi mari în zone punctuale, a declarat la Prima News climatologul Roxana Bojariu.
Preţul la lapte, scăzut prin intervenţia Guvernului, a revenit aproape de valorile mari care erau înainte, în timp ce producătorii spun că preţul energiei este de vină, a declarat la Prima News deputatul USR Cristian Seidler.
Preţurile la alimente nu numai că n-au scăzut în România, ca în restul UE, dar chiar vor continua să crească, a declarat la Prima News fostul ministru al Agriculturii, Adrian Oros.
Nicio masă fără pâine, aşa era obiceiul la români până acum ceva timp.
V-aţi întrebat de ce poartă mămăliga stigmatul de mâncare a săracului? Sau cum a traversat porumbul oceanul Atlantic şi a ajuns în teritoriile ocupate de români în jurul anului 1700? Istoricul britanic Alex Drace-Francis a venit în România imediat după Revoluţie şi a ajuns tocmai la.
Bucureştenii care nu au ales marea sau muntele pentru relaxare s-au bucurat de aromele diferitelor târguri din oraş.
Sancţiuni dure şi interdicţia de a cultiva pentru producătorii care folosesc substanţe interzise pentru tratarea legumelor şi fructelor.
Cu un mic hambar şi cinci vaci, un ieşean a reuşit să facă rai din propria ogradă! O singură bogăţie a moştenit de la părinţi: dragostea pentru pământ şi pentru animale.
În plin sezon, legumele şi fructele româneşti continuă să se scumpească.
Un bucătar care să meargă cu tine în vacanţă şi care să-ţi pregătească cine deosebite, după bunul tău plac! Iar bucătarul să fie unul dintre cei mai buni din ţară! Nu e doar un vis.
România se usucă pe bucăţi şi în Vrancea fermierii spun că sunt la doar un pas distanţă de deşertificare.
Hamsia pe grătar cu usturoi şi mămăligă e gustul vacanţei pe litoral.