Adolescentă spulberată pe trecerea de pietoni

Adolescentă spulberată pe trecerea de pietoni
foto: arhivă

Încă un accident rutier, pe litoral, provocat de un tânăr şofer, aflat la volanul unui bolid. A lovit o adolescentă de 16 ani, chiar pe trecerea de pietoni şi a plecat în trombă. Victima a fost aruncată într-o groapă, dar a scăpat cu viaţă. Are mai multe răni şi urmează să fie operată. Şoferul vinovat s-a predat la Poliţie. Nu a fost băut sau sub influenţa drogurilor. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni, de la intrarea în staţiunea Mangalia. Fata de 16 ani se întorcea acasă, de la cumpărături. Era pe trecere când o măşină a lovit-o în plin şi a aruncat-o într-o groapă rămasă neacoperită, în mijlocul spaţiului verde care delimitează sensurile de mers. Şoferul nu a oprit să vadă în ce stare este copila. Martorii au fost cei care au sărit să o ajute şi au sunat la 112.
La locul accidentului a ajuns de urgenţă şi fratele adolescentei lovite. Adolescenta rănită a fost preluată de un echipaj SMURD şi dusă la spital. Oamenii spun ca zona respectivă este periculoasa si ca acolo au avut loc mai multe accidente în ultimii ani.
La o jumătate de oră după accident, un tânăr de 23 de ani s-a prezentat la poliţia din Constanţa şi a declarat că el a fost la volanul maşinii. Şoferul este cercetat în libertate, iar maşina nu i-a fost confiscată. Familia fetei s-a adresat unui avocat şi este hotărâtă să îşi caute dreptatea în instanţa, dacă va fi nevoie.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt