Zeci de oameni, la un pas de moarte

Zeci de oameni, la un pas de moarte

Plan roşu de intervenţie în judeţul Arad. Un autocar în care se aflau 33 de oameni s-a răsturnat într-un şanţ după ce şoferul nu a observat o curbă. Indicatorul ar fi fost furat, spun autorităţile locale. 11 autospeciale SMURD, 10 ambulante şi mai multe echipaje de descarcerare au fost trimise la faţa locului. 11 pasageri, printre care si un copil au fost transportaţi la spital. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Accidentul a avut loc la 80 de km de municipiul Arad, la ieşirea din localitatea Cuied spre Buteni. Deşi în curs de reabilitare, drumul nu avea indicatoare. Din această cauză, şoferul nu a observat o curbă şi a pierdut controlul volanului. Autocarul, plin cu pasageri, s-a răsturnat într-un şanţ adânc de un metru.

În momentul accidentului, pasagerii au căzut unii peste ceilalţi. Mulţi, însă, au reuşit să iasă singuri din autocar. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie. 11 oameni au fost transportaţi la spital.

Cei 33 de oameni care se aflau în autocar se întorceau dintr-un pelerinaj. Cei care au scăpat nevătămaţi au fost duşi la primaria din Buteni. De acolo au fost preluati de un alt autocar sau de maşinile rudelor ca să ajungă acasă, în Arad. Politistii continuă cercetările.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt