Inconştienţă fatală. Copil mort în accident

Inconştienţă fatală. Copil mort în accident

Un accident cumplit ce a avut loc pe o şosea din Dâmboviţa i-a curmat viaţa unui bebeluş de doar 1 an. La volan se afla un bărbat. Era beat şi conducea fără permis. Copilul era ţinut în braţe  de mama lui şi, în momentul impactului,  nu a mai avut nicio şansă. Impactul a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar imaginile sunt cumplite. Şoferul a fost reţinut şi are 3 capete de acuzare. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul băut  a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod. În urma  impactului puternic, maşina s-a răsturnat pe şosea şi  bucăţi din ea  au  sărit  într-o curte.

În maşină se aflau patru persoane. Mama minorului era pe bancheta din spate şi îşi ţinea copilul în braţe. Nu avea scaun special şi nu şi-a pus nici centura de siguranţă. Bebeluşul a murit, iar două persoane au ajuns la spital cu răni grave. 

Bărbatul nu avea voie să conducă în perioada 28 iunie-26  august 2023. Nu a ţinut cont de rigorile legii. Este acuzat acum de trei infracţiuni: vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă, dar şi conducere fără  permis. 

De inconştieţă a dat dovadă şi un şofer din Aregş. A băut, s-a urcat la volan şi a făcut accident. A intrat cu maşina într-un gard. A scăpat viu după impact, doar că poliţiştii ajunşi la faţa locului nu au avut cu cine să se înţeleagă.

Bărbatul avea, conform aparatului etilotest, o alcoomelie de  1,78 alcool pur în aerul expirat. La sânge însă valoarea era de 3,5. Cu greu a fost convins să meargă la spital chiar dacă rănile impuneau îngrijiri medicale. 

Şoferul a rămas şi fără  permis pentru  trei luni.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt