Imaginile dezastrului de la Craiova

Imaginile dezastrului de la Craiova
foto: News.ro

26 de locuinţe, de la mansarda celor trei blocuri cuprinse de flăcări s-au făcut scrum. Este bilanţul făcut de autorităţi în urma incendiului devastator de la Craiova. Încă de azi noapte, locatarii rămaşi fără apartamente au fost duşi cu ambulanţele în centrele puse la dispoziţie de autorităţile locale.

Alţii au dormit la rude şi prieteni. Primele rezultate ale anchetei arată că dezastrul a pornit de la o flacără lăsată aprinsă într-un apartament. 

Nimic nu a mai rămas din locuinţele de la mansarda celor trei blocuri din Craiova. Doar cenuşă. Imediat după ce pompierii au reuşit să stingă flăcările, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de ambulanţă, care au preluat mai mulţi locatari şi i-au transferat către centrele special amenajate pentru sinistraţi. 

11 locatari au ajuns în centrele puse la dispoziţie de autorităţile locale. Acolo, pot rămâne, însă, doar 30 de zile. Motiv pentru care victimele pot depune o cerere prin care să primească un ajutor de 7 mii de lei. 
Între timp, la locul incendiului au ajuns şi anchetatorii. Autorităţile spun că incendiul a pornit de la o flacără, lăsată aprinsă într-una dintre locuinţele blocului. Ancheta nu a fost, însă, finalizată. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt