Sex în sala de tratament, furt de medicamente şi pacienţi lăsaţi de izbelişte. „E jale la Spitalul Filantropia”

Sex în sala de tratament, furt de medicamente şi pacienţi lăsaţi de izbelişte. „E jale la Spitalul Filantropia”

Acestea sunt noile acuzaţii aduse de soţul unei asistente medicale de la secţia de hematologie a Spitalului Filantropia Craiova. Bărbatul a depus plângere împotriva aceluiaşi asistent şef care este acuzat că ar fi încercat să violeze în spital o colegă.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, se află în divorţ cu soţia sa, asistentă la Spitalul Filantropia Craiova, secţia hematologie. Acesta susţine că a ajuns să se despartă de femeia cu care îşi întemeiase o familie după ce a aflat că soţia îl înşela cu şeful său, asistentul Ionuţ Anghel.   „Mi se tot spunea că cei doi au o relaţie, dar eu nu am crezut. Am avut o discuţie cu amândoi, dar au negat. Ionuţ zicea că e o înscenare, a jurat chiar pe copilul lui că nu este adevărat ce se aude", a declarat bărbatul.  

Omul spune, însă, că în luna februarie a găsit în telefonul soţiei sale multe mesaje compromiţătoare. „Toate mesajele şi le dădeau în timpul serviciului. Se ascundeau de colegi, aşteptau să rămână singuri şi se duceau în sala de tratament. Acolo se petreceau partidele de sex.

El îi scria că o iubeşte, ea îi răspundea la fel, în fine lucrurile sunt clare. Când am găsit mesajele, am luat legătura cu soţia lui Ionuţ Anghel, aceasta este şi ea asistentă la hematologie, a spus că ştia că cei doi au o legătură încă din vara anului trecut, că a avertizat-o pe soţia mea să-i lase bărbatul în pace. Bineînţeles, şi-n faţa ei cei doi au negat. Doamna a zis că mie nu mi-a spus pentru că nu dorea să-mi distrugă căsnicia şi că ea nu l-a lăsat pentru că au un copil împreună", a mai povestit

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt