Bolid de lux, încolăcit pe un copac

Bolid de lux, încolăcit pe un copac

Doi tineri de 22 de ani din Medgidia au murit azi noapte după ce maşina cu care goneau prin oraş s-a izbit violent de un copac. Cei doi au transmis cursa spre moarte în direct pe Facebook, pentru a le arăta prietenilor cât de bine se distrează. Pe imaginile, de o duritate fără precedent, pasagerul îl roagă pe şofer să conducă mai încet că altfel îl omoară. Din nefericire, a avut dreptate.

Din nefericire, tanarul nu a ascultat rugămintea prietenului lui şi au safrsit tragic amandoi.

Imaginea masinii încolacite in jurul unui pom i-a ingrozit pe trecatori. Chiar la intrarea in oras, putin inainte de podul peste Canal, scena terifianta i-a facut pe toti soferii sa se opreasca si sa se-apropie de gramada de fiare.

La ora 3 si jumatate, un trecator a sunat la 112 si-a anuntat ca un bolid de lux e facut praf pe o colină de pe marginea soselei. ISU Dobrogea a directionat echipe de urgenta din Medgidia la locul tragediei. Si medicii si pompierii au sosit in acelasi timp.

Cei doi tineri, soferul si pasagerul din dreapta sa, au fost extraşi de pompieri din maşină. Cazul a fost preluat de ofiterii de la Rutieră, care au refacut traseul parcurs de masina in utimele secunde.

Politia rutieră investighează cauzele producerii accidentului.

Afla mai multe despreaccidentdecesmedgidiatop stiri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt