Voiculescu: Nu spitalul ucide, ci incendiul, declaratie in exclusivitate la Prima TV - Insider Politic cu Sebastian Zachmann

Voiculescu: Nu spitalul ucide, ci incendiul, declaratie in exclusivitate la Prima TV - Insider Politic cu Sebastian Zachmann

"Nu este exclus ca personalul medical sau chiar un pacient să fi fost vinovat pentru incendiul de la Matei Balş", a spus ministrul sănătăţii într-un interviu exclusiv în emisiunea Insider Politic de la Prima TV. Vlad Voiculescu a dezvăluit o parte dintre problemele cu care se confruntă spitalele din Romania, descoperite de controale IGSU , după tragedia de la Piatra Neamţ.

Premiera emisiunii Insider Politic l-a adus în faţa telespectatorilor Prima TV pe ministrul sănătăţii, într-un
moment în care românii se întreabă de ce spitalele ucid. Voiculescu spune că astfel de tragedii sunt provocate de lipsa de investiţii.

Ministrul Sanatatii admite că problemele din spitale sunt departe de a fi rezolvate. După tragedia de la Piatra Neamţ au fost făcute controale. Rezultatele sunt greu de acceptat.

Ministrul sănătăţii a făcut şi o promisiune. Până în 2024 România va avea 3 spitale noi, la Craiova, Iaşi şi Cluj, unităţi pentru care, in acest moment, există studiile de fezabilitate.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt