Nicolae Ciucă, la Mehedinţi, împreună cu candidaţii PNL la alegerile locale

Nicolae Ciucă, la Mehedinţi, împreună cu candidaţii PNL la alegerile locale

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, participă în această după-amiază la depunerea candidaturilor PNL Mehedinţi, la sediul BEC Severin. Acesta va fi alături de candidaţii liberali şi la evenimentul de lansare a candidaturilor.  
Liderul PNL este prezent, astfel, în toate filialele, alături de candidaţi, alături de susţinătorii lor şi de liberalii care intră în campania electorală pentru alegerile locale dar şi pentru alegerile europarlamentare. La finalul săptămânii trecute, conducerea PNL a fost în Maramureş, Bihor şi Sălaj.
Fiecare întâlnire cu liberalii din ţară şi cu simpatizanţii PNL este un prilej pentru Nicolae Ciucă şi echipa de conducere a partidului de a scoate în evidenţă modelul liberal de succes de a face administraţie, model pe care liberalii îl vor preluat în cât mai multe judeţe.  
Aşa cum subliniază aceştia, recordul absolut la absorbţia fondurilor europene, de peste 95%, şi nivelul uriaş al investiţiilor au fost atinse în guvernările PNL, iar un rol major în această reuşită l-au avut administraţiile locale care au atras şi au folosit banii europeni. Iar administraţiile liberale sunt campioane ale investiţiilor din fonduri europene, transmite PNL. 
La Mehedinţi, depunerea candidaturilor la BEC este urmată de declaraţii de presă, transmise pe pagina de Facebook a PNL. De asemenea, evenimentul de lansare a candidaţilor la Drobeta-Turnu Severin, la care participă preşedintele PNL, începînd cu ora 17.00, va fi transmisă live.

 

Afla mai multe despreciucamehedintipnl
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt