Un suspect al crimei din Sibiu a fost prins

Un suspect al crimei din Sibiu a fost prins

Un suspect în cazul milionarului din Sibiu, omorât în bătaie, a fost prins de poliţişti la Timişoara şi dus la audieri. Individul s-ar număra printre apropiaţii agresorului deja identificat în urma probelor ADN găsite în casă.

Acesta ar fi un român aflat în Belgia, acuzat de mai multe infracţiuni. Specialiştii spun că, cel mai probabil, atacatorii aveau intenţia doar să îl jefuiască pe omul de afaceri, dar situaţia ar fi degenerat în momentul în care au fost surprinşi că au pătruns în locuinţă. 

La aproape două săptămâni de când omul de afaceri Adrian Kreiner a fost omorât în bătaie, poliţiştii au reuşit să captureze şi primul suspect în acest caz. Bărbatul a fost prins la Timişoara, este implicat în mai multe infracţiun şi a fost condamnat peste ocean într-un dosar de falsificare de carduri. 

Anchetatorii au făcut verificări la două adrese unde exista bănuiala că se află persoane apropiate agresorului identificat deja cu ajutorul probelor ADN. Acesta nu a fost încă prins. El s-ar afla în Belgia, acolo unde ar fi fost acuzat de mai multe infracţiuni, însă nu şi condamnat.

La puţin timp după atacul în stil mafiot, cei trei tâlhari au fost surprinşi de camerele de supraveghere cum se furişau şi fugeau printre blocuri. Aveau cagule pe cap şi glugi, ca să nu fie identificaţi. Toţi trei ar avea în jur de 30 de ani , un cazier bogat şi ar fi specializaţi în furturi din magazine din străinătate. După atac, au fugit din oraş. 

Specialiştii spun că omul de afaceri ar fi trebuit să aibă un buton de panică instalat acasă, iar asta ar fi putut să îi salveze viaţa. Unii vorbesc despre o răzbunare, însă specialiştii cred că a fost un jaf care s-a terminat urât. 

Numai că hoţii nu au furat şi banii care erau la vedere în seif: 200 de mii de euro cash. Iar asta poate naşte ipoteza că a fost o răzbunare dictată de altcineva. 

Omul de afaceri Adrian Kreiner a murit la spital, după ce în noaptea de 5 spre 6 noiembrie a fost atacat, bătut şi jefuit chiar în casa lui, sub ochii fiicei de 23 de ani. Atacatorii au fugit cu ceasuri în valoare de 1 milion de lei. L-ar fi urmărit zile întregi dintr-o vilă părăsită aflată în apropiere. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt