10 la examenul de bacalaureat, fără pregătire

10 la examenul de bacalaureat, fără pregătire

Rezultatele la examenul de Bacalaureat plasează un liceu dintr-un mic oraş din Suceava în top, la nivel naţional!  
În ultimii ani, şcoala s-a dezvoltat enorm iar procentul elevilor care promovează bacalaureatul se apropie de 90%. Şi nu, nu vorbim  despre un colegiu, ci de un liceu tehnologic. Elevii nu au făcut nici măcar o oră  de pregătire în particular. Doar noţiunile pe care le-au asimilat de la profesori în clasă au fost suficiente. Acum, tinerii îşi doresc să devină medici, poliţişti sau IT-işti şi să rămână în ţară.
Liceul Tehnologic ,,Iorgu Vârnav Liteanu" din oraşul Liteni a ajuns la o rată a promovabilităţii de 88% la Bacalureat. Asta în condiţiile în care, în urmă cu mai bine de zece ani, cei mai mulţi absolvenţi nici măcar nu se înscriau la examen. De câţiva ani însă, conducerea şcolii a creat o relaţie specială între elevi şi profesori.
Cei mai mulţi dintre absolvenţii din acest an au luat note de 10 la examenul Maturităţii. Însă, nu cu ore de meditaţii. Au fost atenţi la ore,  iar acasă au aprofundat materia. Ioana a luat 10 la matematică şi  10 la chimie.  Visul ei este să devină programator IT.  Şi Sebi este printre elevii cu note de 10.  A obţinut nota maximă  la istorie. Acum se pregăteşte de admiterea la Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti. 
Deşi au urmat un liceu cu profil tehnologic, toţi absolvenţii spun că sprijinul profesorilor a fost foarte important. Cu toţii visează la profesii în învăţământ, IT, medicină sau MAI. 
În acest an, absolvenţii de la Liceul Iorgu Vârnav Liteanu au obţinut 10 note de 10 la examenul de bacalaureat.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt