Monstrul din Caracal, 30 de ani de închisoare - Prima News

Monstrul din Caracal, 30 de ani de închisoare

Gheorghe Dincă, cel supranumit monstrul din Caracal, și-a aflat pedeapsa! Va sta 30 de ani în închisoare pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. Este pedeapsa maximă pe care o poate primi, conform legii, o persoană în vârstă de peste 65 de ani.

Instanța a mai decis că Dincă trebuie să plătească daune morale de 700.000 familiilor celor două tinere. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Gheorghe Dincă a fost judecat pentru trafic de persoane, viol, omor și profanare de cadavre. El a răpit-o, violat-o și omorât-o în anul 2019 pe Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani. Ulterior, Dincă le-a povestit anchetatorilor, cu lux de amănunte, cum a ucis-o. Anchetatorii nu știu însă nimic despre prietena Alexandrei, Luiza Melencu, care a dispărut și nu a fost găsită nici până acum. Îndurereată, familia Luizei a stat astăzi pe treptele tribunalul Olt în asteptarea sentinței lui Dincă.

Ştefan Risipiţeanu, inculpat pentru viol, a primit şapte ani de închisoare. Pentru el procurorii au cerut o pedeapsă de 12 ani.Total
1
Shares
Total
1
Share