Idei de cadouri pentru 8 Martie

Idei de cadouri pentru 8 Martie

În acest atelier micuţ din centrul Capitalei se lucrează de zor. Comenzile pentru 8 martie au venit încă de acum o lună, iar meşterii talentaţi crează cu migală bijuterii şi obiecte de decor dintre cele mai deosebite. Se lucrează cu materiale naturale, cum ar fi lutul sau metalul.

Din mâinile lor ies adevărate opere de artă, iar femeile care poartă o astfel de bijuterie vor fi cu siguranţă admirate. Nevers este argintar încă din copilărie. A făcut mii de modele de bijuterii sau obiecte spectaculoase de decor.

Khalid este omul care i-a adunat într-un loc pe aceşti oameni cu har. Toate accesoriile lor sunt o combinaţie între vechi şi nou.

O altă combinaţie foarte interesantă care este tot mai căutată de doamne este acea de ceramică alăturată de metal. Astfel iau naştere obiecte special create din două elemente opuse.

Iar pentru doamnele care nu apreciază bijuteriile, o idee de cadou câştigătoare este cea a ceramicii personalizate.

Sau puteţi incerca obiecte pentru aromaterapie.

Astfel de produse sunt făcute pe comandă. Un obiect de designer poate să coste de la câteva zeci până la sute de lei. Însă dincolo de preţ cel mai important este că fiecare lucru spune o poveşte.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt