Carne stricată, numai bună de vândut
Carne ţinută pe jos, ambalată în pungi de plastic şi fără etichetată de provenienţă.
Carne ţinută pe jos, ambalată în pungi de plastic şi fără etichetată de provenienţă.
Fermierii români cer demisia Ministrului Agriculturii, pe motiv că banii pe care îi vor primi de la Comisia Europeană sunt puţini şi nu-i ajută prea mult! Petre Daea dă asigurări însă că suma de 10 milioane de euro va fi dublată de la bugetul statului, în timp ce în acest scandal int.
Carnea produsă în laborator ar putea să fie primul pas pentru reconstituirea de ţesuturi şi organe în medicina umană, a declarat la Prima News profesorul universitar Petru Alexe, de la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din Galaţi.
Aer de răscoală la Bărăganu, în Constanţa.
Mâncare expirată pe post de meniu pentru copii, sau ţinută în condiţii improprii! Vinovată pentru aceste nereguli grave găsite de inspectorii ANPC este o firmă de catering care asigura masa în 12 şcoli şi instituţii publice din Bucureşti şi din apropierea oraşului.
Românii trebuie să se aştepte la o creştere din două cifre a preţului coşului de Paşte faţă de anul trecut, a declarat la Prima News Alina Creţu, de la Asociaţia Pentru Promovarea Alimentului Românesc - APAR.
Producătorii vând marfa cu până la 200 la sută mai ieftin către distribuitori, în special către supermarket-uri, a declarat la Prima News Laureniu Baciu, preşedintele LAPAR.
Elevii din douăsprezece şcoli din Bucureşti şi din Giurgiu primeau zilnic mâncare stricată.
Sărbătorile de Paşte de anul acesta vor fi cele mai scumpe din ultimii ani.
Pensiunea din Poiana Braşov care servea turiştilor ciorbă gătită cu apă din hazna a fost prinsă din nou pe picior greşit de Protecţia Consumatorului.
13 copii din aceeaşi familie au ajuns la urgenţa Spitalului din Roman.
După o perioadă de post din ce în ce mai scumpă, vine cel mai piperat Paşte din ultimii 30 de ani.
Cu vinete, fasole sau ciuperci, zacusca este mâncarea salvatoare a multora dintre cei care ţin postul Sfintelor Paşti.
15 medici renumiţi din Italia sunt în aceste zile la Cluj, pentru a găsi împreună cu medicii din Romania soluţii în privinţa problemelor de gastroenterologie şi a cancerelor digestive, extrem de agresive in ultimii ani.
Banalul ou a devenit marfă de lux.
Mâna întinsă agricultorilor ucraineni în timpul războiului se întoarce ca un bumerang asupra românilor.
Preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Ovine Arad, Nicolae Cioranu, susţine că preţul corect la carnea de miel în perioada Paştelui va fi între 45 şi 50 de lei, iar dacă va fi sub aceste valori, atunci este o problemă a fermierului.
Nivelul pieţei negre în agricultură a ajuns la nişte cote alarmante, iar autorităţile ar trebui să facă mai multe controale, a declarat la Prima News fostul ministru al Agriculturii Adrian Oros.
Atac devastator al unui urs la o fermă dintr-o comună mureşeană.
Punctele gastronomice locale pot fi înfiinţate în gospodăriile locale doar de către persoane fizice autorizate, în momentul de faţă, a precizat la Prima News Veronica Baciu, director general al Agenţiei Naţionale a Zonei Montane.
Mâncarea s-ar putea ieftini în următoarea perioadă.
Cumperi carne şi găseşti plastic.
Legea lanţului scurt de aprovizionare încinge spiritele în rândul producătorilor şi procesatorilor.