SusŢinem România - mănâncă româneşti!

SusŢinem România - mănâncă româneşti!

O campanie PRIMA NEWS, susţinută de FOCUS

Mâncăm româneşti! Produse româneşti. Adică să dăm, zi de zi, o şansă produselor româneşti care vin din fermele din apropierea caselor noastre, bucate a căror provenienţă o ştim, muncite de fermierii români, crescute corect. Să fim alături de românii care muncesc, care produc, care se luptă tocmai cu statul român, care ar trebui să îi ajute. Stat care face prea puţin atât pentru fermieri, cât şi pentru profesori sau pentru copii.

Prima News şi Focus lansează sâmbătă, 25 martie, campania „SusŢinem România - Mănâncă româneşti!”, în cadrul căreia vom spune povestea mâncării noastre de fiecare zi şi a oamenilor din spatele ei. Şi vom face un apel la toţi românii să fie ei cei care susţin produsele româneşti şi pe cei care muncesc pentru a ne pune pe masă carnea despre care ştim de unde vine, brânza de la vacile şi caprele pe care le vedem pe câmp, fructe din livezile pe lângă care trecem, pâinea făcută de mâini pe care le cunoaştem.

Într-o serie de reportaje filmate de jurnaliştii Prima News şi Focus spunem poveştile românilor care muncesc, investesc şi se sacrifică. În cadrul jurnalelor Prima News şi Focus de la Prima TV, telespectatorii vor afla poveşti de succes, scrise cu trudă, cum ar fi povestea fermierului care s-a adaptat vremurilor şi acum creşte capre, cea a românului care a investit tot ce avea într-o pepinieră de fructe de pădure, cea a orăşeanului care a plecat la munte şi a pariat totul pe o păstrăvărie sau povestea crescătorului de animale care a eşuat şi a devenit fermier. Prima News va dezbate o temă mai actuală ca oricând: cum putem, fiecare dintre noi, să SusŢinem România.

Din 25 martie începe „SusŢinem România - Mănâncă româneşti!”, o campanie Prima News, susţinută de Focus Prima TV.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt