Designerul Andreea Tincu, dezvăluiri inedite despre ţinutele purtate de Carmen Iohannis

Designerul Andreea Tincu, dezvăluiri inedite despre ţinutele purtate de Carmen Iohannis

Carmen Iohannis reuşeşte să impresioneze cu ţinutele pe care le poartă la evenimentele importante. Deşi a primit şi critici cu mai multe ocazii, nu mai este pentru nimeni un secret faptul că în spatele ţinutelor Primei Doamne a României se află designerul Andreea Tincu.

Colaborarea dintre Andreea Tincu şi Carmen Iohannis este una de lungă durată, drept dovadă durează încă din primăvara anului 2015. Designerul Andreea Tincu a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru forbes.ro care au fost paşii pe care i-a urmat pentru a ajunge să colaboreze cu Carmen Iohannis. „Este mai simplu decât şi-au imaginat mulţi, inclusiv apropiaţi de-ai mei. Am trimis un e-mail de pe site-ul oficial, cu portofoliu anexat, şi am întrebat dacă Prima Doamnă este interesată de o colaborare cu un designer român cu experienţă. Asta a fost tot. Cred că Primei Doamne i-au plăcut colecţiile mele”, a declarat Andreea Tincu.

Andreea Tincu a mărturisit că Prima Doamnă a României nu plăteşte pentru ţinutele sale şi că le înapoiază. „Ea poartă ţinutele respective şi apoi le înapoiază. Pentru mine este o onoare că m-a ales să fiu designerul ei – şi reclama este, bineînţeles, benefică”, a adăugat Andreea Tincu pentru forbes.ro.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt