Rareş Bogdan: În anii 90, ne făceau golani şi tratau presa liberă cu „Măi, animalule”. După 33 de ani, PSD-ul lui Ciolacu, Tudose şi Stănescu, vopsit în culorile curcubeului familiei S&D, a trecut la ”Mitocanule!”

Rareş Bogdan: În anii 90, ne făceau golani şi tratau presa liberă cu „Măi, animalule”. După 33 de ani, PSD-ul lui Ciolacu, Tudose şi Stănescu, vopsit în culorile curcubeului familiei S&D, a trecut la ”Mitocanule!”
foto: news.ro

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş bogdan i-a răspuns, într-o postare pe Facebook preşedintelui PSD Marcel Ciolacu, care l-a numit ”iresponsabil” şi ”mitocan”, spunând că în anii 90, Iliescu, Bârlădeanu şi Marţian numeau protestatarii ”golani” şi tratau presa liberă cu „Măi, animalule”, iar după 33 de ani, ”PSD-ul lui Ciolacu, Tudose şi Stănescu, vopsit în culorile curcubeului familiei S&D, a trecut la mitocanule”.
PSD nu s-a schimbat şi nici nu se va schimba, are în ADN ura faţă de societatea civilă şi cei care îndrăznesc să acuze fardul pus peste socialismul cu faţă umană şi capitalismul de cumetrie. În anii 90, Iliescu, Bârlădeanu şi Marţian ne făceau GOLANI şi tratau presa liberă cu „Măi, animalule”, iar după 33 de ani, PSD-ul lui Ciolacu, Tudose şi Stănescu, vopsit în culorile curcubeului familiei S&D, a trecut la MITOCANULE. Unele lucruri nu se schimbă niciodată, din păcate. A trebuit să luăm o decizie într-un moment crucial pentru securitatea regională şi a Uniunii Europene, asta o ştiu toţi, chiar şi cei care pretind că sunt şocaţi, dar prefăcătoria, limbajul dublu, interesul pecuniar au prevalat în faţa ideii de colaborare onestă. Noi chiar am crezut că e posibil, dar tovarăşii aveau agenda lor, nu a României”, a scris pe Facebook Rareş Bogdan.
 
Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri seară, că nu se rupe coaliţia, iar Guvernul nu cade, lansând un atac dur la adresa prim-vicepreşedintelui PNL Rareş Bogdan.
 
”Nu se rupe nicio coaliţie şi nu cade niciun guvern”, a afirmat, miercur seară, la Antena3, premierul Marcel Ciolacu.
 
Acesta a adăugat: ”Categoric, dacă cineva va ieşit din această coaliţie eu îmi voi duce mandatul la Cotroceni, fără nicio reţinere”.
 
Întrebat despre afirmaţiile lui Rareş Bogdan potrivit cărora nu mai suportă PSD şi ar ieşi de la guvernare, Ciolacu a afirmat: ”Noi am stat în şedinţa de coaliţie de luni aproape cinci ore (...) Atâta timp cât cinci ore nu ai comentat nimic, dimpotrivă (...) şi după câteva ore ieşi în spaţiul public încercând să acoperi un gest nefericit - că mergi cu ceas de 30.000 de euro la piaţă să cumperi pătrunjel...să dinamitezi o coaliţie, numai cu ştiri false, încât să acoperi ştirea despre tine, înseamnă că eşti...iresponsabil (...) Înseamnă că eşti mitocan”.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt