Carambol pe A1. Un bărbat a murit

Carambol pe A1. Un bărbat a murit

Carambol pe Autostrada A1, în judeţul Sibiu. Şase maşini s-au lovit din cauza poleiului de pe şosea. În încercarea de a se salva, un bărbat s-a refugiat după un parapet de pe mijlocul şoselei şi a căzut în gol mai bine de 25 de metri. Omul a murit pe loc. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

În cele şase maşini implicate în carambol se aflau, în total, nouă oameni. Iniţial s-au ciocnit trei autoturisme. Cum şoseaua era extrem de alunecoasă, unul a derapat, iar celelalte care veneau din spate nu au mai putut frâna.

La scurt timp, se apropie un microbuz care reuşeşte să frâneze însă la timp şi evită impactul cu maşinile avariate. Şoferul se dă jos şi, împreună cu un prieten, decid să acorde primul ajutor victimelor carambolului. Chiar în acel moment, însă, alte două maşini veneau cu viteză din spate. Ca să se salveze, bărbatul a încercat să se refugieze după un parapet, însă a căzut în gol de pe viaduct.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale ISU. Pentru bărbatul de 48 de ani, medicii nu au mai putut face nimic. Era şofer de peste 30 de ani.

Contrar martorilor, autorităţile locale susţin că pe şosea a fost împrăştiat material antiderapant. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt