Nicolae Ciucă: Este vremea schimbării cu oameni profesionişti!

Nicolae Ciucă: Este vremea schimbării cu oameni profesionişti!

Preşedintele liberalilor, Nicolae Ciucă, a declarat vineri că “politica nu este despre ce ştim să spunem, este despre fapte, despre asumarea realităţii“. El a participat în această după-amiază la depunerea candidaturilor PNL Mehedinţi, la sediul BEC Severin. 

„Mă bucur foarte mult să particip la această activitate. Am revenit cu mare plăcere pentru că mi-am adus aminte de copilărie, prima mea excursie unde putea să fie de la Craiova la Drobeta Turnu Severin, aici am aflat de Apolodor din Damasc. Tot de Severin mă leagă vizita la Porţile de Fier şi ce mi-a rămas în minte când am văzut apa curgând prin baraj, era un cetăţean turc cu tarabe care vindeau acadele, halviţă şi îngheţată şi acum mi-ar plăcea sa simt gustul acela de acum 50 de ani. Mă leagă şi prima mea şedere cu cortul cu băiatul meu, mă mai leagă şi Mănăstirea Sfânta Ana care defineşte credinţa în Dumnezeu a mehedintenilor”, a declarat Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă: Politica este ca un sport, cine nu vrea să facă parte din echipă, să se ducă!

Liderul PNL a subliniat importanţa schimbării în oraşele României.

„Este vremea schimbării cu oameni profesionisti. Contează modul în care mergem să ne prezentăm în fata oamenilor, este important să vorbim cu oamenii cât se poate de transparent, politica trebuie să se facă în legătură directă cu oamenii. Asta este ceea ce oferă PNL, oameni care să lucreze profesionist, transparent pentru ei.

Politica nu este despre ce ştim să spunem, este despre fapte, despre asumarea realitatii. De la această tribună cu tot potenţialul PNL am încredere că cei doi candidaţi, V Popescu şi D Mărculescu împreună cu ceilalţi primari şi candidaţi vor reuşi să câştige alegerile pe 9 iunie, au modele foarte bune.

Nu trebuie să ajungem la Cluj sau Oradea pentru modele de administraţie liberală, avem aici la Vânjuleţu. Am încredere că aceasta echipa liberală va reuşi! Doamne ajută!, a conchis Ciucă.

Afla mai multe despreciucapnlbecseverin
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt