Oraşul Marii Uniri, plin de 1 decembrie

Oraşul Marii Uniri, plin de 1 decembrie

Hotelurile şi pensiunile din Alba Iulia sunt rezervate in proportie de 100% pentru 1 Decembrie! Cele câteva apartamente, pe care localnicii le-au scos la închiriat, au ajuns să coste şi peste două mii de lei pe noapte. Edilii locali se bucură de interesul mare manifestat de românii care vor să petreacă Ziua Naţională în oraşul Marii Uniri şi au pregătit foarte multe evenimente pentru această mare sărbătoare.

În Alba Iulia nu mai există niciun loc de cazare pentru zilele dedicate marii sărbători de la 1 Decembrie! Toate hotelurile şi pensiunile au fost rezervate încă din vară.

Localnicii încearcă să profite de cererea mare de cazare şi au decis să închirieze apartamentele pe care le au, la preţuri exorbitante. O noapte de cazare, în preajma sărbătorilor, a ajuns să coste şi peste două mii de lei. Bucătarii de la pensiunile şi restaurantele din Alba Iulia îşi aşteaptă oaspeţii cu mâncăruri speciale. De 1 Decembrie, la Alba Iulia există o tradiţie cu totul specială.Oaspetii sunt serviti cu ceapă spartă în ştergar si cu cu slănină. Apoi beau vin cu borcanul.

Peste o sută de poliţişti şi jandarmi, din întreg judeţul, au fost mobilizaţi la Alba Iulia pentru a asigura buna desfăşurare a sărbătorilor.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt