VIDEO. Un român a fost implicat în răpirea a doi milionari ruşi în Madrid. Care a fost planul?

VIDEO.  Un român a fost implicat în răpirea a doi milionari ruşi în Madrid. Care a fost planul?

Un român deghizat în poliţist spaniol a încercat să răpească doi milionari ruşi în criptomonede. Planul, demn de filmele de la Hollywood, a fost pus la cale alături de alţi patru bărbaţi.  Întreaga scenă a avut loc Madrid, în parcarea unui supermarket.

Camerele de supraveghere al magazinului au suprins momentul în care doi indivizi coboară dintr-o dubă neagră şi se îndreaptă spre o maşină parcată. Din imagini se poate observa că românul este îmbrăcat într-un tricou al poliţiei spaniole. Câteva secunde mai târziu, aceştia îi iau pe cei doi cetăţeni ruşi şi îi bagă în dubă. Din imagini se vede cum unul dintre infractori se întoarce la maşina victimelor şi ridică nişte lucruri care au rămas împrăştiate pe jos. Victimele au fost eliberate la scurt timp după ce paznicii magazinului au observat momentul şi au alertat autorităţile. Paznicilor le-au dat de bănuit când indivizii schimbau numărul de înamtriculare a dubiţei în care se aflau. Răpirea a fost pusă la cale de cinci indivizi, un român, un bulgar şi trei ruşi. Toţi au fost prinşi arestaţi.

În duba neagră şi în  locuinţa indivizilor a fost găsită o cantitate mare de bani, arme şi multe documente care indicau o acţiune premeditată, adică erau urmărite victimele de foarte mult timp.

 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt