VIDEO. Cât va sta Lixandru departe de gazon după accidentarea din partida cu PAOK

VIDEO. Cât va sta Lixandru departe de gazon după accidentarea din partida cu PAOK

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a reacţionat la finalul meciului câştigat cu PAOK, scor 1-0, în etapa a doua din Europa League.

Gigi Becali a fost întrebat despre situaţia lui Mihai Lixandru, ieşit accidentat de pe teren în finalul primei reprize a meciului cu PAOK.

Acesta a transmis că accidentarea lui Mihai Lixandru este una ”gravă”, motiv pentru care ar urma să fie indisponibil cel puţin jumătate de sezon.

”Lixandru e grav. Are ceva cu ligamentul exterior, deci 6 luni (n.r. nu mai joacă)...  Nu putem să combinăm şi durerea cu bucuria. Să ne bucurăm. Asta e situaţia când ai meseria asta.

Nu vorbim de accidentarea lui Lixandru. Mai avem patru jucători acolo. Oricum jucăm cu un închizător. De ce îmi aduceţi aminte de Lixandru? Nu vă bucuraţi şi voi?”, a spus Gigi Becali, la Digisport.

Patronul FCSB-ului i-a dat şi o veste bună mijlocaşului. Gigi Becali a dezvăluit după victoria cu PAOK că i-a mărit salariul lui Mihai Lixandru la 12.000 de euro. Patronul a transmis că a luat această decizie pentru a-l încuraja pentru perioada în care va sta departe de teren.

„Este o pierdere omenească, Lucescu a venit să îl vadă. I-a spus lui Meme că a venit să îl vadă pe Lixandru, este o pierdere, dar nu stă FCSB în Lixandru. Noi nu mai jucăm în campionatul intern cu doi închizători, acum jucăm cu Tănase şi Olaru.

Ca să îl încurajez m-am dus în sala de mese, l-am luat de gât. I-am zis lui Meme: «Mâine îi măriţi contractul lui Lixandru». L-am făcut 12.000, avea 7.000 sau 8.000 de euro, iar eu l-am făcut 12.000”, a spus Gigi Becali, la fanatik.ro.

Afla mai multe despreluxandruaccidentare
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt