Un poliţist băut a lovit un pieton cu maşina

Un poliţist băut a lovit un pieton cu maşina
foto: arhivă

Un poliţist de frontieră, care lucrează la Garda de Coastă, a fost prins băut la volan după ce a lovit un pieton. S-a întâmplat în Constanţa, la Techirghiol, la o staţie de GPL unde poliţistul a fost prins când îşi încărca o butelie. Se pregătea să meargă la serviciu. Acum, îl anchetează şi superiorii. 

Scandalul a început la o staţie GPL din Techirghiol. Potrivit martorilor, bărbatul, în uniformă de poliţist de frontieră, a oprit în staţie că să încarce o butelie, deşi acest lucru nu e permis. Localnicii i-au făcut observaţie, iar atunci omul şi-a pierdut cumpătul. A intervenit şi patronul staţie, cel care încărca butelia.

Ca să scape, individul s-a urcat în maşină şi a apăsat acceleraţia. Nu a fost atent şi a lovit un pieton. Accidentul nu l-a oprit şi şi-a văzut de drum. S-a dus direct la locul de muncă - Garda de Coastă Constanţa. Cei cu care a avut altercaţia au sunat la Poliţie, iar ofiţerii l-au găsit imediat. 

Agentul de la frontieră are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului. Este cercetat disciplinar şi de superiorii săi. 
Responsabilitatea poliţistului este de a face controlul de acces în unitatea Gărzii de Coastă. După finalizarea anchetei disciplinare, instituţia va lua măsurile legale împotriva lui. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt