Un pieton şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier în Bucureşti. Nu se ştie dacă era pe trecere

Un pieton şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier în Bucureşti. Nu se ştie dacă era pe trecere
foto: InfoTrafic

Un pieton şi-a pierdut viaţa, marţi, într-un accident rutier produs pe Str. Turnu Magurele din Bucureşti, unde a fost susprins de un ansamblu rutier format din autotractor şi semiremorcă. Poliţiştii încearcă să stabilească dacă era sau nu pe trecerea pentru pietoni.

”Astăzi, în jurul orei 11:20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Str. Turnu Magurele. Din primele date, conducătorul unui ansamblu rutier format din autotractor şi semiremorcă, în vârstă de 43 de ani, s-a deplasat pe Str. Turnu Măgurele dinspre Bd. Constantin Brâncoveanu către Bd. Metalurgiei, iar în dreptul imobilului cu nr. 40, a surprins şi accidentat un pieton, care se angajase în traversare”, au transmis, marţi, oficialii Brigării Rutiere a Capitalei.

În urma accidentului de circulaţie a rezultat decesul pietonului.

”La acest moment, traficul rutier este restricţionat pe Str. Turnu Magurele, pe banda 1 de circulaţie, sensul catre Bd. Metalurgiei. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a  cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului de circulaţie”, au mai transmis poliţiştii.

Aceştia urmează să stabilească dacă pietonul era sau nu pe trecerea pentru pietoni.

Afla mai multe desprepietonaccidentbucuresti
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt