Super transfer reuşit de liderul Superligii. ”U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă

Super transfer reuşit de liderul Superligii. ”U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă

După ce a reuşit să obţină serviciile lui Răzvan Oaidă, fostul fotbalist de la Rapid, „U” Cluj a dat o nouă lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor.

Având în vedere startul excelent de campionat, liderul la zi din Superliga caută să se întărească cât mai puternic pentru a spera la titlu.

În cursul zilei de vineri, 20 septembrie, ardelenii l-au prezentat oficial pe Artur Miranyan, fotbalist rămas liber de contract după despărţirea de Noah.

 FC Universitatea Cluj a obţinut semnătura atacantului cu dublă cetăţenie, armeană şi ucraineană, Artur Miranyan (28 de ani). Acesta a fost golgheterul campionatului din Armenia sezonul trecut, cu 23 de goluri marcate.” a fost anunţul oficial postat pe reţelele de socializare de „U” Cluj.

Vârful a fost crescut în academia lui Şahtior Doneţk, iar apoi a debutat la echipa mare a celor de la Vardar Skopje. 

După experienţa în Macedonia, Artur Miranyan a jucat doar în Armenia, la echipe precum Pyunik Yerevan, FC Urartu, Alashkert FC şi FC Noah.

Armeanul a marcat nu mai puţin de 23 de goluri în 36 de partide pentru revelaţia din Armenia şi a fost golgheterul sezonului precedent.

Artur a bifat prezenţe atât la echipele naţionale de tineret ale Ucrainei, pentru care a jucat în 14 partide şi a marcat de 13 ori, cât şi pentru naţionala mare a Armeniei, al cărei tricou l-a îmbrăcat de 8 ori.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt