Super-lovitură dată de Şucu. Rapid a transferat un atacant slovac de naţională

Super-lovitură dată de Şucu. Rapid a transferat un atacant slovac de naţională

Rapid l-a achiziţionat pe Timotej Jambor, atacantul naţionalei U21 a Slovaciei, unul dintre cei mai promiţători jucători din ţara fostei adversare a României de la Euro 2024.

În ultimul sezon, în care echipa sa a terminat pe locul 4, Jambor a marcat 6 goluri în 25 de meciuri de campionat, evoluând şi în patru partide din UEFA Conference League.

Pentru naţionala U21 a Slovaciei, Timotej a marcat două goluri în şapte meciuri, ultimele două disputându-le chiar la începutul acestei luni.

Atacantul slovac va fi al Rapidului până în 2028, acesta semnând un contract valabil timp de patru sezoane.

Crescut la Tatran Presov şi Zilina, Jambor a făcut pasul către prima formaţie a Zilinei, unde a jucat în 76 de meciuri de campionat, punctând de 19 ori.

„Sunt fericit să fiu aici, să mă alătur unui club atât de mare, precum Rapid. Am auzit că Rapid are fani incredibili, care fac o atmosferă minunată, astfel încât abia aştept să începem sezonul. Sper să înscriu multe goluri şi să fac toţi rapidiştii fericiţi”, a spus Timotej pentru fcrapid.ro.

Jambor a fost chemat la finalul anului 2022 la o acţiune a naţionalei mari a Slovaciei, în care au fost testaţi cei mai promiţători tineri jucători.

„Timotej Jambor este un atacant complet, titular la echipa naţională u21 şi un jucător important din campionatul Slovaciei. Ne bucurăm ca a ales să fie alături de noi în următoarele sezoane.

Este un jucător care ştie să atace spaţiul, mobil, bun cu ambele picioare, un jucător care sunt sigur că o să ne încânte în Giuleşti şi nu numai”, l-a caracterizat Daniel Sandu, directorul sportiv al Rapidului, potrivit primasport.ro.

Afla mai multe desprerapidsuperligatimotejjambor
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt