Pieton spulberat pe trecere

Pieton spulberat pe trecere

Traversarea străzii pe la trecerea de pietoni nu ne mai face să ne simţim în siguranţă. În ultima perioadă au loc din ce în ce mai multe accidente…pe zebră. La fel s-a întâmplat şi noaptea trecută. Un bărbat a fost lovit în timp ce traversa pe la zebră. Vinovat este un şofer care nu a reuşit să mai oprească la trecerea de pietoni. Victima a fost luată pe capotă…aproape 30 de metri. Bărbatul este internat în stare gravă la spital, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte diagnosticul.

Era ora 21 când şoferul în vârstă de 24 ani a lovit un pieton. Tocmai ce ieşise din pasajul Piaţa Muncii şi nu a oprit la trecerea de pietoni cu toate că… victima se afla deja la jumătatea străzii. Impactul a fost atât de puternic încât
bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost aruncat în aer şi a picat pe capota maşinii după care a căzut pe asfalt. O ambulanţă a ajuns de urgenţă la faţa locului şi l-au dus pe pacient la Spitalul Floreasca din Capitală. Noaptea trecută a fost intubat, iar medicii spun că sunt şanse mici să supraviţuiască. Poliţiştii au declarat că şoferul vinovat şi-a aruncat camera de bord imediat după accident şi a încercat să îşi ascundă fapta. Victima se pare că este un cetăţean englez.

Un alt accident a avut loc noaptea trecută tot în sectorul doi. Şoferul consumase băuturi alcoolice

Bărbatului i s-a întocmit un dosar penal. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu un curier care livra mâncare deşi consumase droguri înainte să se urce la volan.

În total, noaptea trecută poliţiştii de la Brigada Rutieră au dat 61 de amenzi în valoare de 30 de mii de lei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt