VIDEO. Piedone şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei: ”Je suis Peppa Pig!”

VIDEO. Piedone şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei: ”Je suis Peppa Pig!”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, şi-a depus vineri candidatura pentru Primăria Capitalei, el venind cu un tricou pe care era scris ”Je suis Peppa Pig!” şi ”Şi eu sunt Interlop”. Primarul a precizat că va câştiga alegerile cu 42%.

El a declarat că PUSL, partidul din partea căruia candidează ”va înregistra un scor istoric la alegerile locale şi va intra pe picioarele lui şi în Parlamentul României”.

Întrebat dacă ar accepta să fie susţinut în cursa pentru Primăria Capitalei din partea PSD, Piedone a spus: ”Odată ce eu am depus astăzi candidatura pe PUSL, am înţeles că liberalii nu, dar PSD mai poate să să gândească dacă să susţină o victorie nu pentru locale (..) şi dacă vor o victorie în toamnă, ar fi bine să vină să mă susţină”.

Cristian Popescu Piedone a anunţat că a depus 52.000 de semnături pentru candidatura sa, necesarul fiind de 20.000. ”Vă dau un pronostic. (..) Merg cu o marjă de eroare de maxim 10%. Vă spun că voi câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei cu 42%, ca reprezentant al PUSL”, a spus el, adăugând că pe scor politic va scoate minim între 12 şi 15% la nivelul Bucureştiului.

Despre şansele lui Robert Negoiţă la Primăria Capitalei, Piedone a spus că primarul Sectorului 3 este membru al PSD de doar 3 zile. ”Nu poţi să vii tu de trei zile membru să îţi ceri dreptul la tronul pe care alţii l-au râvnit şi nu au fost nomijnalizaţi” a afirmat Cristian Popescu Piedone.

El a mai arătat că Daniel Băluţă, primarul de la Sectorul 4, îşi depune candidatura astăzi pentru un nou mandat astfel că ”s-a închis candidatura sa pentru Primăria Capitalei”.

Primarul a prezentat un tricou cu mesajele ”Je suis Peppa Pig!” - aluzie la declaraţia făcută la adresa sa de contracandidatul Cătălin Cîrstoiu - şi ”Şi eu sunt Interlop!”. 

Afla mai multe desprepiedonecandidatura
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt