Nicuşor Dan şi Dreapta Unită au depus candidaturile la Bucureşti. Liderii Alianţei au pledat pentru o majoritate de dreapta în Consiliul General

Nicuşor Dan şi Dreapta Unită au depus candidaturile la Bucureşti. Liderii Alianţei au pledat pentru o majoritate de dreapta în Consiliul General

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, şi-a depus joi candidatura pentru un nou mandat, iar alături de el s-au aflat liderii Alianţei Dreapta Unită, care au depus lista de candidaţi pentru Consiliul General al Capitalei.

„Această nou formată majoritate, PSD-PNL, a votat împotriva bugetului general al Capitalei de vreo trei ori. La fel, la Sectorul 1. De nenumărate ori au blocat proiecte. În 2004 Traian Băsescu le-a spus bucureştenilor: ‘Daţi-mi şi Consiliul’ şi bucureştenii au făcut acest lucru. Şi de data aceasta este nevoie de o majoritate de dreapta, o majoritate dată de Alianţa Dreapta Unită în Consiliul General”, a spus Cătălin Drulă.

El a evidenţiat câteva dintre realizările lui Nicuşor Dan, menţionând: închiderea companiilor municipale „care erau puşculiţele clanului Firea – Pandele”, începerea programului de reabilitare a reţelei de termoficare, achiziţionarea a 300 de mijloace de transport pentru STB, benzi unice pentru transportul comun, parcări „civilizate, organizate cu plată”, „asanarea” bugetului oraşului, un rating „semnificativ mai bun” pentru Bucureşti decât al Guvernului României.

„Am văzut degringolada completă din partea celor care vor să înlăture primarii opoziţiei, pe Nicuşor Dan şi primarii USR. Nu au explicat niciodată de ce vor asta. Le e frică de exemplul oamenilor cinstiţi care muncesc în sprijinul şi interesul cetăţenilor? (…) Românii din oraşele conduse de USR şi românii din Bucureşti vor vota Alianţa Dreapta Unită şi pe Nicuşor Dan. Acest parteneriat va continua şi după 9 iunie, dar este foarte important ca Nicuşor Dan să aibă un Consiliu General alături de care să şi poată implementa programul”, a spus Drulă.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a mulţumit consilierilor generali care l-au susţinut în acest mandat, pentru a pune „ordine” în finanţele şi investiţiile primăriei, precum şi în ce priveşte urbanismul.

 

Afla mai multe despredrulapmbnicusor dan
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt