Navă rusească, distrusă de ucraineni în portul Berdyansk. Oficial NATO: Rusia a pierdut până la 15.000 de soldaţi

Navă rusească, distrusă de ucraineni în portul Berdyansk. Oficial NATO: Rusia a pierdut până la 15.000 de soldaţi

Oraşe importante ale Ucrainei sunt distruse de bombardamentele zilnice. Proiectilele ruseşti cad peste cartiere de locuinţe, centre comerciale, şcoli şi spitale. În timp ce Moscova susţine că operaţiunea militară specială din Ucraina se desfăşoară conform planului, militarii trimişi la război nu mai au mâncare sau combustibil pentru vehicule. Statele Unite au anunţat oficial că Rusia comite crime de război în Ucraina. Azi, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski aşteaptă decizii importante la summit-urile NATO, UE şi G7 care se desfăşoară la Bruxelles.

Mariupol, oraşul asediat de ruşi încă din primele zile ale invaziei şi bombardat de-atunci zi şi noapte, a devenit astăzi un oraş al ruinelor.

Noi imagini arată amploarea dezastrului din oraşul-port de la Marea Azov, complet încercuit de trupele ruseşti. Blocuri şi case distruse de bombardamente, maşini făcute scrum, străzi pustii, blocate de dărâmături şi peste 100.000 de oameni rămaşi captivi într-un oraş din care „nu a mai rămas nimic”.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt