Lasconi, răspuns la apelul lui Ciucă de a se retrage din cursa electorală: BREAKING NEWS: Şi azi candidez la Preşedinţia României

Lasconi, răspuns la apelul lui Ciucă de a se retrage din cursa electorală: BREAKING NEWS: Şi azi candidez la Preşedinţia României

Elena Lasconi a răspuns, miercuri, la propunerea lui Nicolae Ciucă de a se retrage din cursa prezidenţială şi de a susţine „proiectul de dreapta”. „Bună ziua, România! Bună ziua, domnule Ciucă! BREAKING NEWS: Şi azi candidez la Preşedinţia României”, a scris Lasconi pe pagina sa de Facebook.

Lasconi a mai declarat miercuri, la Digi 24, că apelul lui Nicolae Ciucă este unul disperat şi, dacă în şase zile a crescut cu 11%, în sondaje, asta înseamnă că va câştiga din primul tur, cu 75%, deci nu vede cum l-ar putea ajuta.

”Pe domnul Ciucă nu-l mai ajută nimic acum şi nu ştiu cum l-aş putea ajuta eu, chipurile, dacă m-aş retrage. Ce pot să vă spun este că în ultimele şase zile nu a făcut nimic remarcabil, în afară de faptul că au votat împreună cu PSD să treacă legea cu pensiile speciale pentru cei aleşi, USR-ul s-a împotrivit la această propunere legislativă, la această lege.

În şase zile a crescut cu 11%. Eu i-aş spune aşa domnului Ciucă, dacă în şase zile a crescut cu 11%, asta înseamnă că el va câştiga din primul tur, cu 75%. Deci nu văd cum l-aş putea ajuta eu, dacă în şase zile face câte 11%, încă câte 11%, ajunge cu 75%. Bineînţeles că e o minciună gogonată, şi eu nu m-aş uita pe aceste sondaje, care clar sunt măsluite”, a spus Lasconi.

Elena Lasconi a mai arătat că Ciucă a făcut acest apel pentru că e ”disperat” şi a arătat că un politician, dacă într-adevăr îşi doreşte să lucreze pentru români şi nu pentru el şi gaşca lui, trebuie să se uite pe barometrele care sunt publice. Preşedinta USR a subliniat că ”pe bune, este pe locul trei în momentul de faţă”.

Reacţia liderului USR de a se retrage din cursa prezidenţială şi a susţine un proiect al forţelor de dreapta este urmare a unei propuneri adresate acesteia marţi seară, de către preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, liberalul argumentând că „dânsa trebuie să înţeleagă valoarea numerică a cifrelor”.

”Fac un apel la doamna să înţeleagă un pic aritmetica, şi politică, şi reală. 8% în alegerile locale înseamnă mult mai puţin decât 30%, motiv pentru care fac apel public la dumneaei să înţeleagă, să se retragă şi să vină să susţină cu adevărat un proiect de dreapta”, a afirmat Nicolae Ciucă, la România TV, marţi seară.
 

Afla mai multe despreciucalascolialegeri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt