Lasconi, mesaj către Ciucă: Moţiunea e scrisă. Aveţi acum şansa de a arăta tuturor dacă sunteţi cu românii sau sunteţi cu Ciolacu

Lasconi, mesaj către Ciucă: Moţiunea e scrisă. Aveţi acum şansa de a arăta tuturor dacă sunteţi cu românii sau sunteţi cu Ciolacu

Preşedinta USR, Elena Lasconi, anunţă că moţiunea de cenzură este scrisă şi face un apel către toate forţele politice democratice parlamentare să semneze această moţiune.

”Moţiunea de cenzură USR e scrisă! Facem un apel către toate forţele politice democratice parlamentare să semneze această moţiune de cenzură, numită „Democraţia - în pericol. Economia - distrusă. Românii - sărăciţi. Guvernarea Ciolacu trebuie să se încheie! Nu tot ei!”, arată Lasconi.

Ea transmite un mesaj special pentru ”domnul Ciucă şi colegii săi din PNL: ”Aveţi acum şansa de a arăta tuturor dacă sunteţi cu românii sau sunteţi cu Ciolacu. Şi atenţie: nu poţi fi şi cu românii, şi cu PSD în acelaşi timp”.

Lasconi afirmă că ”Guvernul Ciolacu a adus România într-un moment critic: atacul împotriva economiei - scumpiri, împrumuturi, deficit, atacul împotriva justiţiei, atacul împotriva democraţiei - fraudarea alegerilor şi eliminarea unui candidat din cursa electorală”.

”De acum înainte nu mai putem merge aşa. Foştii noştri parteneri de la PNL spun că rămân la guvernare ca să apere ţara de PSD şi că vor să se asigure că alegerile vor fi organizate corect. Păi, măi, oameni buni, nu tot ministru PNL era şef la Interne la alegerile precedente, nu tot Greblă era la AEP pe 9 iunie? Ce va fi diferit cu aceiaşi oameni? Eraţi la masa Guvernului şi la alegerile locale şi europarlamentare şi nu aţi oprit toate mişmaşurile dovedite cu acte din secţiile de vot. De ce v-ar crede românii acum?”, spune Elena Lasconi în mesaj, potrivit news.ro.

Ea menţionează că ”azilele groazei, tragedia de la Crevedia şi multe alte nenorociri s-au întâmplat cu PNL în Guvern”.

”Cum să vă credem că staţi stavilă împotriva abuzurilor PSD? Dragi foşti colegi de la PNL, alegerea e foarte simplă. Pe de o parte aveţi de ales între a continua această mascaradă alături de Marcel Ciolacu şi a rămâne lipiţi la conducta cu bani publici, pe de altă parte aveţi de ales să serviţi în mod real interesul naţiunii române. Astfel de momente ne definesc în primul rând ca oameni, şi abia după acea ca politicieni. Curaj, domnilor!”, arată Lasconi.

Afla mai multe desprelasconiusrmotiune
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt