Nicuşor Dan denunţă haosul urbanistic din nordul Capitalei: S-a aruncat cu blocuri în neştire. Clădirile din jurul nostru jumătate sunt ilegale

Nicuşor Dan denunţă haosul urbanistic din nordul Capitalei: S-a aruncat cu blocuri în neştire. Clădirile din jurul nostru jumătate sunt ilegale

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat miercuri că în nordul oraşului s-a construit "haotic" şi "s-a aruncat cu blocuri în neştire", fără ca instituţiile statului să controleze acest fenomen.

Edilul, prezent la un eveniment organizat pe bd. Dimitrie Pompeiu, a fost întrebat cât timp i-a luat să parcurgă distanţa de la Primăria Generală până în nordul Capitalei.

"Aici, în nord, unde s-a construit haotic, am parcurs cu o viteză mai mică. În restul oraşului, m-am descurcat. Dar aici, în nord, unde s-a aruncat cu blocuri în neştire, fără ca instituţiile statului să controleze aceste fenomen, am mers mai încet. (...) Mulţumiţi Inspectoratului de Stat în Construcţii, prefectului şi Parchetului şi, bineînţeles, primarilor care au dat aceste autorizaţii", a spus el, în cadrul unei declaraţii acordate presei, citat de stiripesurse.ro.

 Întrebat ce părere are despre ancheta Recorder referitoare la dezvoltatorul imobiliar Nordis, edilul general a răspuns: "Nu am văzut ancheta, am citit despre ea. Aceasta este o chestiune de notar, pe care eu nu o stăpânesc. Dar ce pot eu să vă spun este că, dacă vă uitaţi la clădirile din jurul nostru, jumătate sunt ilegale".

În altă ordine de idei, edilul general a precizat că, începând de joi, va contacta candidaţii la alegerile parlamentare şi prezidenţiale, pentru a discuta despre cele 20 de măsuri pe care le propune pentru Bucureşti.

(Elena Andrei)

Afla mai multe desprenicusor dannordis
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt