Inconştienţă extremă. A aruncat cu petarde lângă mai mulţi copii

Inconştienţă extremă. A aruncat cu petarde lângă mai mulţi copii

Inconştienţă dusă la extrem! Un bărbat din Iaşi a ajuns la spital cu arsuri grave pe 75% din suprafaţa corpului după ce a aruncat o petardă lângă o canistră de combustibil.
Erau şi copii lângă el în acel moment! Flăcările au izbucnit imediat, s-au extins rapid şi îi ameninţau pe cei mici. Omul a încercat să îi protejeze, dar acum se luptă pentru viaţa lui la spital. Vă avertizez, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.  
Incidentul a avut loc în cartierul ieşean Galata. Bărbatul de 35 ani se afla în curte cu cei trei copii ai săi. A aruncat petarda aprinsă pe jos şi a nimerit lângă o canistră cu combustibil. Flăcările au izbucnit într-o fracţiune de secundă. Un vecin a văzut totul şi a sunat imediat la 112. Un echipaj SMURD l-a preluat pe bărbat, însă starea lui de sănătate este critică. 
 
Bărbatul are arsuri de gradul 2 şi 3 pe 75% din suprafaţa corpului. Este internat în stare critică pe secţia de chirurgie plastică şi arsuri, însă prognosticul medicilor este rezervat.
 
Cei care au aflat de teribilul incident sunt speriaţi şi spun că oricui i se poate întâmpla o asemenea nenoricire. Poliţiştii spun că vor continua să facă controale la persoanele care comercializează produse pirotehnice. 
 
Numai în a doua parte a lunii noiembrie, în întreaga ţară,  au fost confiscate peste 1.300 de kilograme de articole pirotehnice în valoare totală de aproximativ 60.000 de lei.
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt