Incendiu într-un bloc din Capitala. 30 de persoane evacuate

Incendiu într-un bloc din Capitala. 30 de persoane evacuate

30 de persoane au fost evacuate în această dimineaţă dintr-un bloc din Capitală după ce un incendiu a izbucnit la ultimul etaj. O adolescentă şi o vârstnică au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Acestea au fost intoxicate cu fum.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti a declarat că nu mai sunt probleme la intervenţia în cazul incendiului izbucnit la ultimul etaj al unui bloc de pe bulevardul Iancu de Hunedoara din Bucureşti.

Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU Bucureşti: "Nu mai sunt probleme. Se fac verificări în apartamentul de unde a izbucnit incendiul, pentru că a fost o ardere foarte intensă, în urma căreia toate bunurile din interior au fost distruse şi este necesar să se verifice fiecarte spaţiu al acelui apartament, pentru a identifica eventualele focare rămase.

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 7.30. Iniţial, a fost vorba doar de o informare privind o degajare de fum, însă pe măsură ce resursele noastre se apropiau de locul intervenţiei au mai fost şi alte apeluri care ne-au condus spre ideea că este o intervenţie de amploare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt