Guvernul Ciolacu, votat în Parlament

Guvernul Ciolacu, votat în Parlament
foto: Inquam Photos/George Calin & Octav Ganea

Guvernul Ciolacu poate intra în pâine! În urmă cu câteva momente membrii noului Cabinet au depus jurământul la palatul Cotroceni. Înainte de acest moment Marcel Ciolacu şi-a prezentat programul în Parlament, de unde nu a lipsit scandalul celor din opoziţie. Cu 290 de voturi pentru şi 95 de voturi împotrivă, noul guvern are verde pentru a rezolva de acum greul din multe domenii esenţiale ale statului. Noul premier a spus că nu va fugi de responsabilităţi şi că România nu este cea de pe reţelele de socializare, ci cea în care oamenii muncesc din greu.
 
În timpul şedinţei  Ludovic Orban a întrerupt  discursul noului premier şi a împărţit trandafiri roşi liberarilor.  El le-a spus că de acum  noul lor şef este Marcel Ciolacu. Camera Deputaţilor şi Senatul  au acordat încredere programului şi listei propuse de Ciolacu . La finalul votului, premierul  a asigurat că România va avea stabilitate politică în 2024 când se va încheia mandatul.
 
Marcel Ciolacu a mai spus că va elimina pensile speciale şi a promis că va încerca  să se ridice la nivelul aşteptărilor românilor. Guvernul a trecut de votul Parlamentului, cu 290 de voturi pentru şi 95 împotrivă.  
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt