Dorian Popa recunoaşte că s-a drogat

Dorian Popa recunoaşte că s-a drogat

Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat. Vloggerul a postat pe canalul de YouTube un videoclip în care îşi cere scuze fanilor şi explică ce s-a întâmplat. Influencerul îşi asumă vina, dar parţial.

Spune că a fumat canabis, dar nu când a fost prins în trafic, ci cu câteva zile înainte, şi că atunci când l-au oprit poliţiştii era conştient. Cât priveşte faptul că a plecat de-acasă doar în lenjerie, Dorian Popa susţine că a mers cu maşina până la magazinul de la colţ, fără să se gândească la consecinţe. 

Mărturisirea lui Dorian Popa vine la câteva zile după ce rezultatele examenului toxicologic au fost gata, iar influencerul spune că a vrut să le aştepte. În tot acest timp, fanii i-au aşteptat reacţia cu sufletul la gură. Au fost curioşi să afle şi de ce conducea...în halat.

Dorian Popa recunoaşte că în momentul în care a fost oprit de poliţişti şi-a dat seama ce va urma. Spune că fumase canabis cu câteva zile înainte şi se aştepta ca aparatul drugtest să confirme.

Dorian Popa a fost oprit în trafic pe 28 octombrie, în localitatea Domneşti din Ilfov. A fost dus la spitatul Floreasca pentru prelevarea probelor biologice, şi tot acolo i s-a făcut şi un examen clinic. Iar medicii - susţine influencerul - au decis că era lucid, conştient şi cooperant. Chiar şi aşa, pe numele său pot fi deschise patru dosare penale pentru conducere sub influenţa stupefiantelor, trafic de droguri şi deţinere, dar şi punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consumul de droguri. Dorian Popa riscă să stea după gratii de la un an la cinci ani, dar ar putea scăpa totuşi cu o amendă penală. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt