Ciucă anunţă că ştie totul despre ”Planul Hrebenciuc”: Vor să desăvârşească visul politic al lui Dragnea

Ciucă anunţă că ştie totul despre ”Planul Hrebenciuc”: Vor să desăvârşească visul politic al lui Dragnea

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, candidat la alegerile prezidenţiale, acuză luni că pe listele AUR de la parlamentare se află chiar membrii PSD iar împreună cu vicleşugul pus în scenă la CCR, planul Hrebenciuc prinde contur, scopul fiind să desăvârşească visul politic al lui Liviu Dragnea, un stat autocrat, controlat de PSD şi AUR.

”PLANUL HREBENCIUC. Domnul Ciolacu nu are doar meditatori de engleză şi economie, ci şi meditatori care-i supraveghează paşii politici.
Meditatorii din umbră ai domnului Ciolacu au conceput de mult timp planul Hrebenciuc cum să-l bage pe Simion in turul doi. De fapt, meditatorul şef este Viorel Hrebenciuc. L-a învăţat cum să-i elimine contracandidaţii, prin tranzacţii cu voturile membrilor PSD care să ajungă pe buletinele de vot ale AUR. De ce? Pentru că pe listele AUR se află chiar membrii PSD! Împreună cu vicleşugul pus în scenă la CCR, planul Hrebenciuc prinde contur”, a declarat Ciucă, citat de News.ro.

Candidatul PNL arată că ”scopul final este formarea unei majorităţi liberale, antidemocratică, după modelul Victor Orban din Ungaria şi să desăvârşească visul politic al lui Liviu Dragnea: un stat autocrat, controlat de sus până jos de către PSD şi AUR, aşa cum PSD a guvernat în trecut cu partidul extremist de tristă amintire, PRM”.

”Domnul Ciolacu se jură că nu va sta la masă cu George Simion. Nici nu va fi nevoie, pentru că îi va lua masa cu totul, adică chiar pe parlamentarii pe care i-a plasat pe listele AUR. Rezultatul pentru România ar fi mai mult decât dezastruos. Prin ajutorul oferit lui George Simion şi partidului său, care va fi avantajat la alegerile parlamentare, dacă intră în turul al doilea, mişcarea anti-europeană va fi validată şi întărită, la un nivel la care nu a mai fost niciodată în ţara noastră”, subliniază Nicolae Ciucă.

El menţionează că ”în 1989, fondatorul lor suna la Moscova să ceară ajutor, în 2009, candidatul lor mergea la Moscova să ceară sprijin, acum vor să aducă Moscova în Parlament, nici nu mai e nevoie să se deplaseze până acolo”.

”Acesta este modul de a face politica al PSD, neschimbat de 34 de ani. Le-am oferit şansa de a face politică altfel, de a privi spre Vest, nu spre Est. Degeaba te duci să mănânci la McDonalds, dacă tot Matrioşka aduci la masă. Şi câţiva cartofi prăjiţi pentru Hrebenciuc. Apelul meu este către români, să vină alături de mine, în primul şi în al doilea tur de alegeri, pentru a putea evita ca PSD, Marcel Ciolacu şi meditatorii lui să controleze toată România. Sunt singurul candidat care are puterea de a-i opri şi de a păstra România pe o traiectorie democratică, cu valori liberale şi echitabile”, mai arată Ciucă în postare. 

Afla mai multe despreciucaalegeri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt