VIDEO. Călătoreşti cu un tren de lux prin 20 de oraşe, iar una dintre opriri este Bucureşti. Cât te costă un bilet?

VIDEO. Călătoreşti cu un tren de lux prin 20 de oraşe, iar una dintre opriri este Bucureşti. Cât te costă un bilet?

Legendarul tren de lux Orient Express revine în România. O agenţie de turism promite o nouă călătorie de poveste prin 12 ţări şi peste 20 de oraşe. Pe listă apare şi România. Turul începe pe 3 septembrie 2025. Iar cei care îşi doresc să ia parte la această aventură, vor plăti un preţ uriaş, dar vor fi trataţi regeşte.

Acesta este trenul de lux care va ajunge şi în România, unde va avea două opriri – Bucureşti şi Sinaia. Călătoria începe pe 3 septembrie în Canada şi se încheie în Singapore. În total vor fi 59 de zile. Nota de plată este de 116.000 de euro de persoană. În schimb, turiştii vor fi trataţi regeşte.

La bordul trenului există zeci de apartamente, unde designul şi manopera emană lux de înaltă calitate. Desigur, turiştii vor găsi decoraţiuni de argint şi cristal.  Iar cireaşa de pe tort este meniul restaurantului, care este pregătit de chefi cu stele Michelin.

În timpul călătoriei, pasagerii se vor putea bucura de privelişti spectaculoase şi pot degusta preparate locale la restaurantul trenului.

Călătorii care nu se pot alătura întregii călătorii îşi pot personaliza călătoria în funcţie de propriile preferinţe.

 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt