Ciprian Ciucu: PNL a reuşit să demonstreze că are cei mai buni primari din ţară

Ciprian Ciucu: PNL a reuşit să demonstreze că are cei mai buni primari din ţară

Edilul Sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, şi cei doi viceprimari în funcţie – Alexandru Gâdiuţă şi Mihaela Ştefan – candidează la alegerile din 9 iunie pentru fotoliul de primar. Ciprian Ciucu, PNL: «Un primar bun sau preşedinte de CJ bun ştie cum poate dezvolta o comunitate».

Rareş Bogdan îl susţine pe Ciprian Ciucu şi susţine că: “am demonstrat că se poate acolo unde există bani europeni, bună administraţie, management şi dedicaţie pentru oameni. Liberalii ştiu cum să administreze un oraş, judeţ, să fie campioni la absorbţia de bani europeni“.

Rareş Bogdan: Azi PNL nu mai are niciun sondaj cu scor sub 20%

“M-am apropiat şi mă puteţi considera drept un reprezentant al vostru atât la Bruxelles sau Strasbourg. Vă mulţumesc, împreună cu prietenul meu, care sunt convins că mă va vota la europarlamentare - Lucian Costin. El e un exemplu că acolo s-a putut, deci şi dvs puteţi peste tot. Doar trebuie să credeţi în forţa PNL şi în forţa lui George Stângă“, a declarat PNL-istul.

Fiecare întâlnire cu comunităţile locale reprezintă o oportunitate valoroasă pentru conducerea PNL să sublinieze realizările guvernării lor în promovarea unei economii durabile, investiţii masive, accesarea eficientă a fondurilor europene şi stimularea dezvoltării.

“M-am întrebat ce lipseşte unui judeţ cu oameni atât de inimoşi pentru a fi la fel ca Timişul, Suceava, Alba, Bihor, Caraş, că e mai mare ca număr de populaţie. Doar asta: o administraţie liberală şi o administraţie liberală la judeţ. De ce să nu se bată Galaţiul cu Clujul? După data de 9 vă aştept la lupta cea mare de pe 15 septembrie si 29 septembrie. Dumnezeu să vă dea gândul cel bun, pentru că fără Dumnezeu nu se poate face nimic “, a mai declarat Rareş Bogdan.

Afla mai multe desprepnlciucurares bogdan
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt