Caz şocant la Spitalul „Victor Babeş”: o femeie cu COVID a murit după ce ar fi fost deconectată din greşeală de la aparate

Caz şocant la Spitalul „Victor Babeş”: o femeie cu COVID a murit după ce ar fi fost deconectată din greşeală de la aparate

Situaţie de groază la Spitalul COVID Victor Babeş din Capitală. Conducerea spitalului a anunţat în joi seară Poliţia Capitalei de moartea unei paciente, după ce aceasta ar fi fost dezintubată din greşeală.

Poliţiştii de la Serviciul Omoruri şi un procuror au ajuns în urmă cu puţin timp la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti, un spital unde sunt trataţi pacienţi cu coronavirus, şi fac cercetări cu privire la decesul suspect.

Deşi infectată cu coronavirus şi în stare gravă, femeia ar fi fost dezintubată de un brancardier, care însă trebuia să facă această procedură în cazul unui pacient care murise, potrivit surselor Digi24.

Dintr-o aparentă confuzie, el a deconectat femeia de la aparate, în locul bărbatului decedat.

Conducerea spitalului a confirmat decesul unui pacient de la ATI care a murit din alte cauze decât cele naturale sau medicale şi a anunţat poliţiştii, conform procedurilor.

„În seara de 10 decembrie, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost informată cu privire la decesul unei persoane internate într-un spital din sectorul 3. Având în vedere că subzistă suspiciuni cu privire la cauza decesului, Serviciul Omoruri a declanşat verificări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, a transmis Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Anchetatorii efectuează cercetări la această oră, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, urmând a fi dispusă şi necropsia.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt