Acuzat de tentativă de omor, dar umblă liber

Acuzat de tentativă de omor, dar umblă liber

Bărbatul care a intrat cu maşina într-un alt vehicul în care se aflau soţia şi fiica sa este acuzat acum de tentativă de omor. Femeia ne-a povestit cum s-a petrecut şocantul eveniment. Iar ordinul de restricţie împotriva bărbatului a fost extins la şase luni. Agresorul a fost dus astăzi la audieri, la Parchet. Poliţiştii au cerut ca acesta să fie reţinut pentru 24 de ore. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Acestea sunt scenele care au şocat o ţară întreagă. Un bărbat din Vişeu, judeţul Maramureş, intră cu viteză în maşina soţiei. Conform spuselor victimei, bărbatul ar fi premeditat agresiunea. Femeia îşi dusese fetiţa la nişte prieteni, apoi a plecat în oraş. Bărbatul a încercat să afle unde este şi, pentru că aceasta nu i-a spus, şi-a sunat fiica.

Femeia mai spune că soţul o aştepta, în maşină, la câţiva metri de locul unde fusese fetiţa în vizită. Vecinii au fost cei care au scos-o pe femeie din mâinile agresorului şi au sunat la 112.

Bărbatul are acum dosar penal pentru violenţă în familie şi tentativă de omor. Împotriva lui a fost emis un ordin de protecţie provizoriu.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt