În Sectorul 1, ca-n Napoli în 2010. Mii de tone de gunoi sufocă străzile: "S-a împuţit peste tot, o să ne mănânce şobolanii"

În Sectorul 1, ca-n Napoli în 2010. Mii de tone de gunoi sufocă străzile: "S-a împuţit peste tot, o să ne mănânce şobolanii"

Sectorul 1 începe să semene cu Napoli 2010, în plină grevă a gunoierilor. Armata italiană a stins atunci focarele stradale. La Bucureşti, pe pământul celei mai bogate administraţii locale din România, mizeria dospeşte-n soare. Prefectura a anunţat deja că nu-i niciun pericol pentru cetăţean. În vremea aceasta, războiul gunoaielor mai consumă o etapă. Primarul Sectorului 1 continuă disputa verbală cu Romprest, Romprest continuă disputa verbală cu primarul, iar cetăţenii privesc dezamăgiţi întregul circ.

Gunoaiele continuă să sufoce Sectorul 1. Sunt mii de tone înşirate pe străzi şi pe bulevarde. Prefectura a anunţat că mizeria încă nu-i periculoasă pentru cetăţeni. Dar cetăţenii privesc dezamăgiţi disputa politico-financiară care le-a adus calvarul pe cap şi cer urgent normalitate, igienă şi confort.

"Ne-a distrus! Ăsta a fost cel mai frumos sector. S-a ales praful! După ce scăpăm de pandemie, ne mănâncă şobolanii."

"Multe interese între amândouă taberele!"

"M-am născut în sectorul ăsta, dar de când sunt n-am văzut aşa gunoaie ca acum!"

"Aici e puţin! Veniţi la noi în şoseaua Odăi să vedeţi ce este! Întotdeauna cetăţeanul suferă..."

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt