Răsturnare de situație în cazul arestării soției lui El Chapo. Emma Coronel Aispuro ar colabora, de fapt, cu autoritățile - Prima News

Răsturnare de situație în cazul arestării soției lui El Chapo. Emma Coronel Aispuro ar colabora, de fapt, cu autoritățile

Autoritățile americane au anunțat victorioase recenta arestare a Emmei Coronel Aispuro, soția de 31 de ani a fostului lider al cartelului Sinaloa, Joaquín „El Chapo” Guzmán Loera, dar unele surse spun că arestarea a fost aranjată, că femeia s-ar fi predat și că știa că va fi ridicată luni, pe Aeroportul Internațional Dulles de lângă Washington.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru VICE News că ar exista un acord de cooperare în baza căruia Coronel va furniza informații sau mărturii în schimbul clemenței în propriul caz.

Coronel a ajuns marți în instanță, avocații săi fiind de acord să rămână în închisoare pe perioada anchetei. Femeia este acuzată de mai multe infracțiuni asociate traficului de droguri și că și-a ajutat soțul să evadeze dintr-o închisoare de maximă securitate din Mexic.

Total
0
Shares
Total
0
Share