Pui de tigru bengalez, noua vedetă de la Grădina Zoologică din Târgu Mureş

Pui de tigru bengalez, noua vedetă de la Grădina Zoologică din Târgu Mureş

Un pui de tigru bengalez adus din Ungaria a devenit rapid noua vedetă. Deşi s-a acomodat repede în noua casă, animalul se află deocamdată sub atenta supraveghere a specialiştilor şi este adus doar periodic în faţa vizitatorilor.

Sasha, un pui de tigru bengalez alb, a sosit în urmă cu câteva zile la Grădina Zoologică din Mureş. A fost adusă din Ungaria şi, pentru că este un exemplar atât de mic, primeşte o atenţie deosebită din partea supraveghetorilor. Sasha este o specie rară, pe cale de dispariţie. De când a ajuns la Târgu Mureş a devenit vedeta grădinii Zoologice.

Animalul urmează să fie plasat într-un loc special unde, sub supravegherea unui îngrijitor, să poată fi admirat de vizitatori.

De 1 iunie, intrarea la Grădina Zoologica din Târgu Mureş va fi gratuită pentru toţi copiii, iar micul tigru va fi şi el, pentru a fi admirat. Aici pot fi admirate peste 500 de animale, care trăiesc în padocuri speciale, amenajate pe o suprafaţă de 40 de hectare de pădure. Printre speciile rare de aici se numără elefanţii şi familiile de flamingo roz.

foto: captură video

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt