Prăpăd după codul portocaliu de ploi - Prima News

Prăpăd după codul portocaliu de ploi

O femeie a murit, iar alte trei persoane au fost grav rănite într-un accident care a avut loc în Argeș. Din cauza ploii
torențiale, șoferul a pierdut controlul mașinii și a ajuns pe contrasens, direct sub roțile unui tir. A fost cod portocaliu de vreme rea în câteva județe din sudul țării. O furtună de doar câteva minute a făcut prăpăd în Rovinari.

Accidentul a avut loc în localitatea argeșeană Godeni, pe drumul național care leagă Câmpu Lung de Râmnicu Vâlcea. Din cauza ploii torențiale, șoferul a trecut pe celălalt sens de mers. S-a izbit fontal cu un tir.

Echipajele ISU trimise la fața locului au acordat ajutor celor 4 victime. Două dintre ele, care se aflau pe locurile din față, erau încarcerate. O a treia victimă, o femeie, a fost preluată în stop cardio-respirator de către ambulanță. La fel de gravă era și starea unui copil aflat în mașină. Femeia, în vârstă de 66 de ani, a decedat la scurt timp de la sosirea salvatorilor. De altfel, vremea rea a făcut prăpăd în mai multe județe din sudul țării.

Mai multe străzi au fost inundatate de ploaia torențială care a durat doar câteva zeci de minute.

În Pitești, din cauza vântului care a bătut cu peste 70 de km/h, acoperișul unui fost cinematograf s-a desprins.
Circulația în zonă a fost blocată.

O furtună puternică a măturat mai multe localități din Gorj. Localnicii din Rovinari s-au uitat neputincioși cum le zboară acoperișurile, iar mașinile le sunt distruse de copacii dărâmați de vânt.

Sub cod galben și portocaliu de vreme rea s-au mai aflat și Capitala, dar și alte 27 de județe. Meteorologii atrag atenția că în zilele următoare temperaturile pe timpul nopții vor scădea și vor ajunge chiar și la 14 grade celsius.

Total
0
Shares
Total
0
Share