Oscar 2022: cel mai prost îmbrăcate vedete

Oscar 2022: cel mai prost îmbrăcate vedete

Cel mai prost îmbrăcate vedete înseamnă mereu şi cel mai amuzant top pe care îl discutăm în redacţie în dimineaţa ce urmează Oscarurilor, pentru că, de cele mai multe ori, vorbim despre celebrităţile care au avut curajul să îşi asume riscuri, chiar dacă asumarea nu a reuşit până la capăt.

Topul ce cuprinde cel mai prost îmbrăcate vedete e de multe ori unul nostim de făcut. De ce? Ei bine, pentru că de fapt ţinutele despre care vorbim (fără răutate) în redacţie pornesc de fapt de la idei bune care se pierd undeva pe drum sau înseamnă exagerări pe care alte persoane decât cele care le-au comis le-ar fi purtat mult mai bine.

Uneori, cel mai bine îmbrăcate vedete sunt de fapt cele care ar fi avut multe şanse să sfârşească în topul celor care ne inspiră, dar o anumită nepotrivire, un tiv greşit cusut, prea mulţi metri de material textil care înghit purtătorii în falduri nesfârşite, orice mică eroare poate să teleporteze ţinuta cu pricina în topul complet opus celui în care ar fi trebuit să ajungă.

Dar gustul pentru modă este o chestiune extrem de subiectivă, aşa încât ne dăm seama mai târziu că am fost prea duri cu anumite ţinute, în vreme ce altele, care ne-au fermecat la primele ore ale dimineţii, îşi pierd farmecul pe măsură ce le tot vedem.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt