Mort în locul unde a căutat vindecare - Prima News

Mort în locul unde a căutat vindecare

A venit la spital să caute vindecare dar chiar acolo și-a găsit în schimb sfârșitul. Vorbim despre un bărbat din Craiova care a murit la Spitalul de Urgență după ce i s-ar fi pus un diagnostic greșit și i s-ar fi dat un alt tratament decât cel de care avea nevoie. Fetele victimei susțin ca tatălui lor nu i s-au făcut nici analize, dar i-au fost administrate medicamente care nu aveau legatura cu boala care l-a ucis după patru zile de la internare. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Victima, Aurel Drăghici, s-a dus la Policlinica Spitalului Clinic Județean de Urgență pe 14 octombrie pentru a fi consultat de un medic pentru că nu se simțea bine. Bărbatul era cardiac și știa că trebuie să țină boala sub control, dar nu se gândea că i se va recomanda să ramana in spital. La internare, medicul curant a cerut să i se facă un set de analize. Doar că acestea nu ar fi fost facute, susțin fetele bărbatului.

Cu o zi înainte să moară, bărbatul a fost sunat de fetele sale, dar nu a răspuns. La scurt timp după aceea, fetele au vorbit cu o asistenta, care s-a dus sa-l verifice pe tatal lor. Aceasta le-a transmis după un sfert de oră că barbatul era in stare de inconstienta și a fost dus la terapie intensivă.

După decesul tatalui lor, fetele au refuzat autopsia la spital. Ele au cerut ca aceasta sa fie facută la Institutul Medico Legal. A doua zi după decesul tatalui lor, cele două fiice au reclamat cazul la poliție. Fiicele pacientului decedat luptă acum să se facă dreptate în cazul tatălui lor.

Total
0
Shares
Total
0
Share